Bel voor advies: +31 (0)20 789 58 83

KIES VOOR

Hét recherchebureau voor bedrijven en arbeidsrelaties

Het moderne recherchebureau

Vele kennen de term "privédetective" wel uit de Film Noir of andere televisie series. Mannen in regenjassen die onderzoek doen naar gevaarlijke situatie. In werkelijkheid ziet het beroep privédetective er heel anders uit. Moderne rechercheurs hebben een verrijkte kennis van IT, moderne technieken en vallen niet op in het openbaar.  De verschillende soorten werkzaamheden zijn te verdelen onder bedrijfsrecherche en privédetective.

De privédetective houdt zich bezig met onderzoeken naar privésituaties en persoonlijke gebeurtenissen. bijvoorbeeld, onderzoek naar een ex -partner omtrent de alimentatie of naar overspel van de huidige partner. Maar ook onderzoekt hij/zij stalking en bedreiging. De bevindingen zijn van belang voor financiële zekerheid, gemoedstoestand en veiligheid van particulieren opdrachtgevers.

 

Waarom Mas Recherche?

Binnen het bedrijfsleven en op de werkvloer zijn duidelijke afspraken gemaakt. Zo zijn arbeidsvoorwaarden en contracten opgesteld om de samenwerking met alle medewerkers goed te laten verlopen. Fraude, diefstal, oplichting: niemand wil dat, maar helaas gebeurt het. Om misstanden en onregelmatigheden binnen een bedrijf te onderzoeken wordt er veelal gekozen voor bedrijfsrecherche.

Ons doel als bedrijfsrecherche is om licht te schijnen op situaties die de focus wegneemt van de corebusiness, bij bedrijven en organisaties. Bijvoorbeeld, door onderzoek verrichten naar oplichting, frauduleus verzuim, schending van contracten of systematische diefstal en dit tot een halt te roepen. Zodat onze opdrachtgevers winstgevend, effectief en veilig kunnen blijven ondernemen.

Erkend door

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Vergunning

POB nr. 1709

Gelegitimeerd door

De Korpschef Politie midden-Nederland

Scroll to top